Скульптурная древесина тайваньского ресторана
HIS
Оригинальные элементы интерьера от студии Weijenberg
Слияние высокой гастрономии с современным дизайном стало результатом появления на свет нового ресторана в столице Тайваня Тайбэе. Это заведение открыло свои двери совсем недавно и носит название RAW restaurant. Над интерьером пространства помимо архитектурной студии Weijenberg, что основана в Сингапуре, работал и владелец заведения, шеф-повар Андре Чан. Основным декоративным элементом в RAW restaurant стали массивные скульптурные элементы, созданные из дерева. К примеру, 65 метровая барная стойка, которую мастера собрали вручную из деревянных брусков, а потом придали общей конструкции идеального состояния с помощью компьютерных технологий, демонстрирует посетителям и гостям заведения органическую структуру древесины и служит как визуальным, так и координационным центром пространства.
По соответствующему принципу было создано еще несколько элементов интерьера, которые являются не только декоративным украшением пространства, но и выполняют функциональные задачи — служат лавками для посетителей, освещающей панелью и подставками для флористических композиций. Другого декора здесь почти не представлено, а комплектующая мебель скромна и проста по своей конструкции и виду. Такое решение было принято намеренно: дизайнеры хотели в первые минуты нахождения посетителя в ресторане привлечь его внимание к красоте дерева, а в последующее время — к сервированному столу и выбранным яствам. Сопутствующими дереву стали бетон (отделка стен и пола) и металл (элементы мебели и фасад).
«Казалось бы, мы создали в чем-то «сырой» интерьер, но именно в таком первоначальном виде он дарит посетителям совершенно новый гастрономический опыт», — комментируют свои творения дизайнеры из Weijenberg.
Источник: www.designboom.com
- Ищу идею Batoni: інтер'єр грузинського ресторану в Дубай від YOD Group Ресторан Batoni, розташований на нижньому поверсі сучасного будинку недалеко від узбережжя, — новий культурний магніт у столиці розкоші — Дубай. Цей простір розкриває грузинську гостинність через сміливий сучасний дизайн, що поєднує ремісничу майстерність і технологічні інновації. Концепція інтер'єру та унікальні рішення були створені талановитою командою YOD Group, яка відома своїми новаторськими проєктами у сфері ресторанного дизайну.
-
NKey представила концепт підводного ресторану в Дубаї
-
PIXI від Belenko Design: простір, що оживає з кожним ритмом
Выбор редакции -
“Щось на етно”: сучасний шик з українським колоритом від ZIKZAK Architects
- Ищу идею Інтер'єр "нью-йоркської" піцерії в Черкасах від Lauri Brothers Ресторани, стилізовані під щось "закордонне" гіпсокартонними фронтонами або лакованим бамбуком, назавжди залишилися у минулому. Сучасний дизайн закладів харчування — про баланс між впізнаваною концепцією і стильною метафорою. Про змішання текстур і форм. Про дух нью-йоркської піцерії в стінах старої будівлі в Черкасах — як замислювався інтер'єр Pizza Bürø, над проєктом та реалізацією якого працювали Lauri Brothers.
-
Інтер'єр тераси ресторану SHEF від Alta Idea Design Studio
-
Ресторан Underwood у Черкасах
-
Інтер'єр Terra від YOD Group – переможець LIV Hospitality Design Awards
- Ищу идею YOY – перший ресторан української кухні у Дубаї У листопаді минулого року київська компанія Moderza Group відкрила у Дубаї YOY – перший в ОАЕ ресторан з традиційним українським меню на сучасний лад. Над інтер’єром закладу працювала дизайн-студія YOD Group.
- Ищу идею Globarch Group: інтер'єр ресторану «Грузинський» у Львові Архітектори студії Globarch Group розробили простір нового львівського ресторану «Грузинський». Перед авторами – Юрієм Глобчаком, Євгеном Лучиком, Катериною Столяр та Анною Жулин – стояло завдання створити кастомізований інтер'єр та передати в ньому атмосферу гостинної Грузії. Реалізувати концепцію архітектори вирішили нестандартно: окрім звичної цегляної кладки, багатства дерева та типових масивних меблів, автентичний колорит досягається коштом тактильності матеріалів, акцентним фрескам й картинам та продуманим світловим сценаріям. Про дизайн «Грузинського» Юрій Глобчак – засновник Globarch Group – розповідає далі.