Необычный ресторан под водопадом на Филиппинах
Ева Шилингер
Рестораны над водопадами или рядом с ними встречаются повсеместно. А вот на Филиппинах есть заведение, которое находится настолько близко к подножию водопада, что вы сможете перекусить за столиками, установленными просто в воде.
Неподалеку от филиппинского города Сан Пабло находится отель Villa Escudero. Один из его ресторанов, The Labasin Waterfalls, стал настоящим магнитом для туристов. А все благодаря необычному расположению заведения – прямо у подножия водопада. К слову, сам водопад – дело рук не природы, а человека. Он появился в результате строительства дамбы и первой в этой стране гидроэлектростанции. Но этот факт нисколько не преуменьшает оригинальности The Labasin Waterfalls Restaurant. В этом заведении столы и лавочки для гостей, а также столы с приготовленными блюдами находятся просто в воде – правда, глубина составляет не более 20 см. В заведении можно отведать незамысловатые блюда местной кухни – разнообразные овощи, рис, жареную рыбу, а после трапезы никто не запретит вам понежиться в теплой водичке.
Читайте также: Интерьер ресторана в Майами от украинских авторов.
- Ищу идею Batoni: інтер'єр грузинського ресторану в Дубай від YOD Group Ресторан Batoni, розташований на нижньому поверсі сучасного будинку недалеко від узбережжя, — новий культурний магніт у столиці розкоші — Дубай. Цей простір розкриває грузинську гостинність через сміливий сучасний дизайн, що поєднує ремісничу майстерність і технологічні інновації. Концепція інтер'єру та унікальні рішення були створені талановитою командою YOD Group, яка відома своїми новаторськими проєктами у сфері ресторанного дизайну.
-
NKey представила концепт підводного ресторану в Дубаї
-
PIXI від Belenko Design: простір, що оживає з кожним ритмом
Выбор редакции -
“Щось на етно”: сучасний шик з українським колоритом від ZIKZAK Architects
- Ищу идею Інтер'єр "нью-йоркської" піцерії в Черкасах від Lauri Brothers Ресторани, стилізовані під щось "закордонне" гіпсокартонними фронтонами або лакованим бамбуком, назавжди залишилися у минулому. Сучасний дизайн закладів харчування — про баланс між впізнаваною концепцією і стильною метафорою. Про змішання текстур і форм. Про дух нью-йоркської піцерії в стінах старої будівлі в Черкасах — як замислювався інтер'єр Pizza Bürø, над проєктом та реалізацією якого працювали Lauri Brothers.
-
Інтер'єр тераси ресторану SHEF від Alta Idea Design Studio
-
Ресторан Underwood у Черкасах
-
Інтер'єр Terra від YOD Group – переможець LIV Hospitality Design Awards
- Ищу идею YOY – перший ресторан української кухні у Дубаї У листопаді минулого року київська компанія Moderza Group відкрила у Дубаї YOY – перший в ОАЕ ресторан з традиційним українським меню на сучасний лад. Над інтер’єром закладу працювала дизайн-студія YOD Group.
- Ищу идею Globarch Group: інтер'єр ресторану «Грузинський» у Львові Архітектори студії Globarch Group розробили простір нового львівського ресторану «Грузинський». Перед авторами – Юрієм Глобчаком, Євгеном Лучиком, Катериною Столяр та Анною Жулин – стояло завдання створити кастомізований інтер'єр та передати в ньому атмосферу гостинної Грузії. Реалізувати концепцію архітектори вирішили нестандартно: окрім звичної цегляної кладки, багатства дерева та типових масивних меблів, автентичний колорит досягається коштом тактильності матеріалів, акцентним фрескам й картинам та продуманим світловим сценаріям. Про дизайн «Грузинського» Юрій Глобчак – засновник Globarch Group – розповідає далі.