Для мальчишек и девчонок, а также их родителей

HIS
Ужин с маленькими детьми – нелегкий подвиг. Шанхайская дизайнерская компания X + Living создала семейное обеденное пространство, соответствующее потребностям как детей, так и родителей, используя актуальные цвета и настенные рисунки.
X + Living тщательно разработали функциональный макет, который отвечал потребностям как взрослых, так и детей. Под каждым гигантским воздушным шаром расположены различные виды бассейнов, где дети могут развлекаться. Некоторые бассейны заполнены пузырьками, некоторые – песком, некоторые – игрушками. Между всеми игровыми зонами конструкции есть специальный проходной путь, соединяющий их. Переходы между уровнями, лестницы и тоннели для передвижения ползком сделаны из прозрачного акрила, поэтому родители могут следить за своими детьми, пока те играют внутри конструкции. Для взрослых же созданы эргономичные лаундж и обеденные зоны, где можно комфортно выпить чашку кофе либо поужинать, почитать книгу либо присесть поработать за ноутбуком.
Читайте также: 20 оригинальных ночников для детской комнаты.
-
Ищу идею Batoni: інтер'єр грузинського ресторану в Дубай від YOD Group Ресторан Batoni, розташований на нижньому поверсі сучасного будинку недалеко від узбережжя, — новий культурний магніт у столиці розкоші — Дубай. Цей простір розкриває грузинську гостинність через сміливий сучасний дизайн, що поєднує ремісничу майстерність і технологічні інновації. Концепція інтер'єру та унікальні рішення були створені талановитою командою YOD Group, яка відома своїми новаторськими проєктами у сфері ресторанного дизайну.
-
NKey представила концепт підводного ресторану в Дубаї
-
PIXI від Belenko Design: простір, що оживає з кожним ритмом
Выбор редакции -
“Щось на етно”: сучасний шик з українським колоритом від ZIKZAK Architects
-
Ищу идею Інтер'єр "нью-йоркської" піцерії в Черкасах від Lauri Brothers Ресторани, стилізовані під щось "закордонне" гіпсокартонними фронтонами або лакованим бамбуком, назавжди залишилися у минулому. Сучасний дизайн закладів харчування — про баланс між впізнаваною концепцією і стильною метафорою. Про змішання текстур і форм. Про дух нью-йоркської піцерії в стінах старої будівлі в Черкасах — як замислювався інтер'єр Pizza Bürø, над проєктом та реалізацією якого працювали Lauri Brothers.
-
Інтер'єр тераси ресторану SHEF від Alta Idea Design Studio
-
Ресторан Underwood у Черкасах
-
Інтер'єр Terra від YOD Group – переможець LIV Hospitality Design Awards
-
Ищу идею YOY – перший ресторан української кухні у Дубаї У листопаді минулого року київська компанія Moderza Group відкрила у Дубаї YOY – перший в ОАЕ ресторан з традиційним українським меню на сучасний лад. Над інтер’єром закладу працювала дизайн-студія YOD Group.
-
Ищу идею Globarch Group: інтер'єр ресторану «Грузинський» у Львові Архітектори студії Globarch Group розробили простір нового львівського ресторану «Грузинський». Перед авторами – Юрієм Глобчаком, Євгеном Лучиком, Катериною Столяр та Анною Жулин – стояло завдання створити кастомізований інтер'єр та передати в ньому атмосферу гостинної Грузії. Реалізувати концепцію архітектори вирішили нестандартно: окрім звичної цегляної кладки, багатства дерева та типових масивних меблів, автентичний колорит досягається коштом тактильності матеріалів, акцентним фрескам й картинам та продуманим світловим сценаріям. Про дизайн «Грузинського» Юрій Глобчак – засновник Globarch Group – розповідає далі.