Старые медные трубы в интерьере парижского ресторана
Ева Шилингер
В процессе окисления медь приобретает интересные сине-зеленые оттенки. Это свойство металла креативно использовал дизайнер Рафаэль Наво, работая над интерьером ресторана при отеле National des Arts & Métiers в Париже.
Дизайнер Рафаэль Наво родился в Иерусалиме, окончил Академию дизайна в нидерландском Эйндховене, а сейчас живет и работает в столице Франции. Среди его последних работ – интерьер ресторана при отеле Hotel National des Arts & Métiers в Париже. Для оформления стен одного из залов дизайнер использовал необычный материал – окислившиеся медные трубы. Зафиксированные на разной высоте, фрагменты труб создают необычное объемное панно. Отдельного внимания заслуживает его цвет – окислившиеся фрагменты труб приобрели винтажный бирюзовый оттенок, тогда как «чистые» участки остались медно-рыжими.
Медно-бирюзовая гамма сохранена и в других залах этого ресторана, однако реализована посредством уже других материалов, преимущественно – дерева и текстиля.
Читайте также: Інтер’єр крамниці одягу для вагітних жінок від студії Sergey Makhno Architects.
-
NKey представила концепт підводного ресторану в Дубаї
-
PIXI від Belenko Design: простір, що оживає з кожним ритмом
Вибір редакції -
“Щось на етно”: сучасний шик з українським колоритом від ZIKZAK Architects
- Ищу идею Інтер'єр "нью-йоркської" піцерії в Черкасах від Lauri Brothers Ресторани, стилізовані під щось "закордонне" гіпсокартонними фронтонами або лакованим бамбуком, назавжди залишилися у минулому. Сучасний дизайн закладів харчування — про баланс між впізнаваною концепцією і стильною метафорою. Про змішання текстур і форм. Про дух нью-йоркської піцерії в стінах старої будівлі в Черкасах — як замислювався інтер'єр Pizza Bürø, над проєктом та реалізацією якого працювали Lauri Brothers.
-
Інтер'єр тераси ресторану SHEF від Alta Idea Design Studio
-
Ресторан Underwood у Черкасах
-
Інтер'єр Terra від YOD Group – переможець LIV Hospitality Design Awards
- Ищу идею YOY – перший ресторан української кухні у Дубаї У листопаді минулого року київська компанія Moderza Group відкрила у Дубаї YOY – перший в ОАЕ ресторан з традиційним українським меню на сучасний лад. Над інтер’єром закладу працювала дизайн-студія YOD Group.
- Ищу идею Globarch Group: інтер'єр ресторану «Грузинський» у Львові Архітектори студії Globarch Group розробили простір нового львівського ресторану «Грузинський». Перед авторами – Юрієм Глобчаком, Євгеном Лучиком, Катериною Столяр та Анною Жулин – стояло завдання створити кастомізований інтер'єр та передати в ньому атмосферу гостинної Грузії. Реалізувати концепцію архітектори вирішили нестандартно: окрім звичної цегляної кладки, багатства дерева та типових масивних меблів, автентичний колорит досягається коштом тактильності матеріалів, акцентним фрескам й картинам та продуманим світловим сценаріям. Про дизайн «Грузинського» Юрій Глобчак – засновник Globarch Group – розповідає далі.
- Ищу идею Terra Restaurant від YOD Group отримав Best of Year Awards Ресторан Terra від YOD Group став найкращим в номінації Hotel Dining на американському конкурсі Best of Year Awards. Ресторан був відкритий влітку цього року, тому авторів проєкту та його власників особливо тішить той факт, що навіть в умовах війни український дизайн залишається не лише помітним, а конкурентоздатним на світовому рівні. Ця перемога – як мова культурної дипломатії – ще один спосіб розповісти світові про Україну.