KHARYOK: сімейний ресторан у Харкові від loft buro

HIS
Інтер'єр цього харківського ресторану київська студія loft buro завершила у 2020 році. Жартівлива назва закладу походить від двох слів: назви самого міста та тварини. «Харьок» (тхір – українською мовою) на велосипеді, що несе за вами чашку кави, власне і символізує ресторан.
Цей ресторан сімейного типу розташований у центрі Харкова. Над його дизайн-проєктом працювали Олег Волосовський та Марина Лознєва.
Організація цього класичного бістро (площа 122 м2) використовує більшу частину простору для створення різних зон та розташування місць для сидіння. У невеликій кімнаті проводяться сімейні вечірки, тут є винна шафа, великий круглий стіл для затишних вечерь та навіть місця для закоханих пар у вітрині. Як зазначає loft buro, відкриті кухня та бар залучають відвідувачів до активної взаємодії з простором.
Інтер’єр створює атмосферу перебування на французькій віллі, серед легкої розкоші та елегантної простоти. Колірна гамма включає ваніль, теракоту, смарагдово-зелений, м’ятний, та колір натуральної золи. Пофарбована глазурована кераміка хитромудрої форми – це робота українських майстрів за ескізами loft buro. Понад 20 років студія підтримує місцевих виробників, що є одним із найважливіших її завдань.
Фото: Андрій Авдєєнко
-
Ищу идею Batoni: інтер'єр грузинського ресторану в Дубай від YOD Group Ресторан Batoni, розташований на нижньому поверсі сучасного будинку недалеко від узбережжя, — новий культурний магніт у столиці розкоші — Дубай. Цей простір розкриває грузинську гостинність через сміливий сучасний дизайн, що поєднує ремісничу майстерність і технологічні інновації. Концепція інтер'єру та унікальні рішення були створені талановитою командою YOD Group, яка відома своїми новаторськими проєктами у сфері ресторанного дизайну.
-
NKey представила концепт підводного ресторану в Дубаї
-
PIXI від Belenko Design: простір, що оживає з кожним ритмом
Вибір редакції -
“Щось на етно”: сучасний шик з українським колоритом від ZIKZAK Architects
-
Ищу идею Інтер'єр "нью-йоркської" піцерії в Черкасах від Lauri Brothers Ресторани, стилізовані під щось "закордонне" гіпсокартонними фронтонами або лакованим бамбуком, назавжди залишилися у минулому. Сучасний дизайн закладів харчування — про баланс між впізнаваною концепцією і стильною метафорою. Про змішання текстур і форм. Про дух нью-йоркської піцерії в стінах старої будівлі в Черкасах — як замислювався інтер'єр Pizza Bürø, над проєктом та реалізацією якого працювали Lauri Brothers.
-
Інтер'єр тераси ресторану SHEF від Alta Idea Design Studio
-
Ресторан Underwood у Черкасах
-
Інтер'єр Terra від YOD Group – переможець LIV Hospitality Design Awards
-
Ищу идею YOY – перший ресторан української кухні у Дубаї У листопаді минулого року київська компанія Moderza Group відкрила у Дубаї YOY – перший в ОАЕ ресторан з традиційним українським меню на сучасний лад. Над інтер’єром закладу працювала дизайн-студія YOD Group.
-
Ищу идею Globarch Group: інтер'єр ресторану «Грузинський» у Львові Архітектори студії Globarch Group розробили простір нового львівського ресторану «Грузинський». Перед авторами – Юрієм Глобчаком, Євгеном Лучиком, Катериною Столяр та Анною Жулин – стояло завдання створити кастомізований інтер'єр та передати в ньому атмосферу гостинної Грузії. Реалізувати концепцію архітектори вирішили нестандартно: окрім звичної цегляної кладки, багатства дерева та типових масивних меблів, автентичний колорит досягається коштом тактильності матеріалів, акцентним фрескам й картинам та продуманим світловим сценаріям. Про дизайн «Грузинського» Юрій Глобчак – засновник Globarch Group – розповідає далі.