The Rooms в Черкассах от киевской студии Lauri Brothers
Анастасия Белогривцева
Два года назад для тусовщиков Черкасс свои двери открыл KIM Bar — ресторан и бар, решенный в модной на то время лофтовой стилистике. Посетителям пришлись по вкусу не только блюда и напитки заведения, но и слегка брутальный интерьер, который для города стал смелой диковинкой. The Rooms — новое заведение в рамках ресторана KIM Bar, и о нем сегодня пойдет речь.
Над пространствами обоих заведений работала киевская студия Lauri Brothers во главе с Юрой и Сергеем Лаури. Если в 2017-м перед парнями стояла задача создать эргономичный оупенспейс, где жители и гости Черкасс могли одинаково дружно и стейки есть, и пиво пить, и футбол смотреть, то сейчас цель была поставлена кардинально иная. The Rooms — заведение закрытого формата для тех, кто в отдыхе ценит уединение, а в сервисе — индивидуальный подход.
Читайте также: KIM Bar в Черкассах от Юры и Сергея Лаури.
The Rooms общей площадью 80 кв.м находится в том же здании, что и KIM Bar (140 кв.м), и состоит из двух залов для отдыха, скрытых от посторонних глаз. Да, именно отдыха, так как тут можно не только пить и есть, но и организовывать празднования и караоке, проводить мероприятия и конференции, в общем — делать все, чем может ограничится ваша фантазия.
Заданная стилистика была сохранена. Несмотря на слегка брутальный облик, в комнатах уютно находится. Это обусловлено использованием теплого освещения, натуральной древесины медовых оттенков и темной мебели. Санузлы объекта решены в черных тонах, с бетонными умывальниками и декором из шлакоблоков с подсветкой.
Фото: Yana Vydavska
Читайте также: Делу время, потехе час: коворкинг SKY HUB от Lauri Brothers.
-
“Щось на етно”: сучасний шик з українським колоритом від ZIKZAK Architects
-
Пивоварня саке у Японії від бюро Kengo Kuma
- Ищу идею Інтер'єр "нью-йоркської" піцерії в Черкасах від Lauri Brothers Ресторани, стилізовані під щось "закордонне" гіпсокартонними фронтонами або лакованим бамбуком, назавжди залишилися у минулому. Сучасний дизайн закладів харчування — про баланс між впізнаваною концепцією і стильною метафорою. Про змішання текстур і форм. Про дух нью-йоркської піцерії в стінах старої будівлі в Черкасах — як замислювався інтер'єр Pizza Bürø, над проєктом та реалізацією якого працювали Lauri Brothers.
-
Інтер'єр тераси ресторану SHEF від Alta Idea Design Studio
-
Ресторан Underwood у Черкасах
-
Інтер'єр Terra від YOD Group – переможець LIV Hospitality Design Awards
- Ищу идею YOY – перший ресторан української кухні у Дубаї У листопаді минулого року київська компанія Moderza Group відкрила у Дубаї YOY – перший в ОАЕ ресторан з традиційним українським меню на сучасний лад. Над інтер’єром закладу працювала дизайн-студія YOD Group.
- Ищу идею Globarch Group: інтер'єр ресторану «Грузинський» у Львові Архітектори студії Globarch Group розробили простір нового львівського ресторану «Грузинський». Перед авторами – Юрієм Глобчаком, Євгеном Лучиком, Катериною Столяр та Анною Жулин – стояло завдання створити кастомізований інтер'єр та передати в ньому атмосферу гостинної Грузії. Реалізувати концепцію архітектори вирішили нестандартно: окрім звичної цегляної кладки, багатства дерева та типових масивних меблів, автентичний колорит досягається коштом тактильності матеріалів, акцентним фрескам й картинам та продуманим світловим сценаріям. Про дизайн «Грузинського» Юрій Глобчак – засновник Globarch Group – розповідає далі.
- Ищу идею Terra Restaurant від YOD Group отримав Best of Year Awards Ресторан Terra від YOD Group став найкращим в номінації Hotel Dining на американському конкурсі Best of Year Awards. Ресторан був відкритий влітку цього року, тому авторів проєкту та його власників особливо тішить той факт, що навіть в умовах війни український дизайн залишається не лише помітним, а конкурентоздатним на світовому рівні. Ця перемога – як мова культурної дипломатії – ще один спосіб розповісти світові про Україну.
- Ищу идею KHARYOK: сімейний ресторан у Харкові від loft buro Інтер'єр цього харківського ресторану київська студія loft buro завершила у 2020 році. Жартівлива назва закладу походить від двох слів: назви самого міста та тварини. «Харьок» (тхір – українською мовою) на велосипеді, що несе за вами чашку кави, власне і символізує ресторан.